Επαγγελματικά βερνίκια νυχιών και προϊόντα μακιγιάζ, τι πρέπει να προσέξετε

Η ποιότητα που μπορεί να βρει κανείς στα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ είναι τεράστια και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εταιρεία, στην οποία απευθύνεται, αλλά και από την τιμή που προτίθεται να πληρώσει για την αγορά τους. Τα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών και γενικά τα προϊόντα μακιγιάζ που απευθύνονται στους ειδικούς του χώρου έχουν ποικίλα πλεονεκτήματα, όπως την πολύ μεγαλύτερη αντοχή τους, το εξαιρετικό αποτέλεσμα και την σύνθεσή τους με υλικά, τα οποία δεν βλάπτουν το δέρμα και τα νύχια με αμφιβόλου προέλευσης χημικές ουσίες. Είναι, λοιπόν, πολύ λογικό να θέλετε να τα εντάξετε στη συλλογή σας για το μακιγιάζ και την περιποίηση των άκρων σας, αφού αποτελούν πράγματι μια εξαιρετική επένδυση που θα σας αποζημιώσει, ακόμα και αν δεν ασχολείστε επαγγελματικά με το χώρο και απλώς σας ενδιαφέρει η εμφάνιση και η ομορφιά σας. Τι ακριβώς, όμως, πρέπει να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε επαγγελματικά βερνίκια νυχιών και προϊόντα μακιγιάζ;

επαγγελματικα βερνικια νυχιων

Έντονο αποτέλεσμα

Τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνουν υπέροχα ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες ή υπό έντονο φωτισμό, όπως για παράδειγμα στα φώτα της τηλεόρασης. Οπότε χρειάζεται προσοχή όταν τα χρησιμοποιείτε εσείς στην καθημερινότητά σας γιατί μπορεί να προκύψει ένα πολύ εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που δεν θα ταιριάζει με το στυλ και την περίσταση. Επειδή περιέχουν πολύ περισσότερο χρώμα από τα κοινά προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα βγαίνουν σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία από υφές και αποχρώσεις, απαιτείται εμπειρία κατά την εφαρμογή τους αλλά και σταδιακό βάψιμο, ώστε να διαπιστώσετε ότι υπάρχει φυσικότητα σε ό,τι κάνετε.

επαγγελματικα προιοντα μακιγιαζ

Δυσκολία εφαρμογής

Ειδικά με τα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών συμβαίνει το εξής. Επειδή απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε τεχνίτριες νυχιών έχουν σύνθεση, η οποία τους επιτρέπει να στεγνώνουν γρήγορα. Αν κάθε φορά που φεύγετε από το ινστιτούτο ομορφιάς αναρωτιέστε πώς γίνεται το μανικιούρ σας να είναι έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι σε μεγάλο βαθμό παίζει ρόλο το βερνίκι σε συνδυασμό φυσικά με την τεχνική της τεχνίτριας που βάφει το νύχι μόνο με την απαραίτητη ποσότητα βερνικιού. Επομένως, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να βάψετε τα νύχια σας με επαγγελματικό βερνίκι, θυμηθείτε ότι στεγνώνει γρήγορα, οπότε είναι απαραίτητες οι γρήγορες και κοφτές κινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα προϊόντα μακιγιάζ που είναι κατάλληλα για επιδέξια και γρήγορα χέρια.

βερνικια νυχιων

Τιμή

Κακά τα ψέματα, τα επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ είναι πιο ακριβά από τα απλά. Τα χρόνια ερευνών που έχουν προηγηθεί και η υψηλή τους ποιότητα είναι αναμενόμενο να έχουν επίπτωση σε αυτόν τον τομέα. Από την άλλη, όμως, ακριβώς για αυτό το λόγο, έρχεται και απόσβεση αυτής της δαπάνης. Όμως, σε αυτό το σημείο σας προτείνουμε να προσέξετε τι παίρνετε, ώστε να έχετε κάτι διαχρονικό. Επειδή θα κρατήσετε για πολύ καιρό αναλλοίωτο το προϊόν που αγοράσατε και μάλιστα σε ακριβότερη τιμή, καλύτερο είναι να διαλέξετε κλασικά χρώματα είτε στα βερνίκια νυχιών είτε στα κραγιόν και τις σκιές, για να μπορέσετε να τα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά για πολλές σεζόν.