Οι πιο πρωτότυπες ιδέες για ένα ξεχωριστό και λαχταριστό candy bar γάμου

Γάμος χωρίς candy bar είναι σα γλυκό χωρίς ζάχαρη. Μπορεί να μας αρέσει, όμως, κάτι θα του λείπει, για να απογειωθεί. Το candy bar γάμου επιτελεί τόσες πολλές λειτουργίες αυτή την τόσο υπέροχη μέρα που δεν είναι καθόλου απορίας άξιο γιατί το έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ. Καταρχάς, είναι ένα πρωταγωνιστικό στοιχείο στη διακόσμηση, το οποίο δένει με την υπόλοιπη γαμήλια διακόσμηση και τραβάει τα βλέμματα χάρη στα υπέροχα χρώματα των λουλουδιών και των γλυκών. Έτσι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία, για να βγουν πλήθος φωτογραφίες με υπέροχο φόντο. Πάνω στο candy bar, εκτός από τα γλυκά, βρίσκεται και το βιβλίο ευχών, οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προσελκύσετε τους καλεσμένους σας, για να γράψουν στο ευχολόγιο και να σας προσφέρουν έτσι ένα ενθύμιο μιας ζωής.

Φυσικά, ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο candy bar σε ένα γάμο είναι τα γλυκά. Πράγματι, δείχνει σεβασμό προς τους καλεσμένους σας μετά την τελετή και όσο εσείς ετοιμάζεστε, για να εμφανιστείτε στη δεξίωση ως νεόνυμφο πλέον ζευγάρι, να τους γλυκάνετε για την αναμονή. Το candy bar στολίζεται με λουλούδια, κορδέλες και άλλα διακοσμητικά που βρίσκονται σε αρμονία με τη διακόσμηση, ενώ ξεχωριστά είναι και τα είδη μπουφέ, όπως τα πιατάκια, οι χαρτοπετσέτες και τα ποτήρια που δίνουν και αυτά τη δική τους πινελιά στο συνολικό χρωματιστό και χαρούμενο αποτέλεσμα.

Τα πιο συνηθισμένα γλυκά που μπαίνουν στο candy bar γάμου είναι:

  • Τα κουφέτα, τα οποία τοποθετούνται σε όμορφες πιατέλες και βάζα, ενώ συχνά τα βλέπουμε και σε διάφορα χρώματα ανάλογα με την επικάλυψή τους.
  • Cupcakes, που διακοσμούνται με θήκες και sticks που τους δίνουν στυλ.
  • Κουτάκια και σακουλάκια με διάφορα μικρά γλυκά, καραμέλες, ζαχαρωτά και σοκολατάκια.

Αν, όμως, ψάχνετε κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο, κάτι που θα πάει τη διακόσμηση του candy bar σε άλλο επίπεδο και ταυτόχρονα θα γλυκάνει τους καλεσμένους σας με λαχταριστές δημιουργίες, τότε σας προτείνουμε το donut wall και το macaron wall.

Donut wall

Το donut wall είναι ένα σταντ, το οποίο έχει θέσεις, για να βάλετε donuts. Τα donuts έχουν το καλό ότι είναι γλυκά που τρώγονται εύκολα, οπότε κάθε καλεσμένος χρειάζεται μόνο μια χαρτοπετσέτα, και φυσικά είναι ίσως το πιο γευστικό γλύκισμα που μπορεί να φάει κανείς και να ξεχάσει κάθε τύψη. Επιπλέον, στα ζαχαροπλαστεία, οι επιλογές για donuts είναι τόσες πολλές που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε για τη γέμιση αλλά και την επικάλυψη. Τα διάφορα χρώματα και τρούφες, τα οποία μπορούν να μπουν ως επικάλυψη στα donuts, δημιουργούν αληθινά στολίδια για το candy bar του γάμου σας. Με βάση το χρώμα των υπόλοιπων γλυκών και των ειδών για τον μπουφέ καθώς και με βάση το ύφος της διακόσμησης, μπορείτε να επιλέξετε donuts σε διάφορα χρώματα και γεύσεις.

Macaron wall

Το macaron wall είναι, επίσης, ένα σταντ με πολλές θέσεις για macarons. Είναι μια πρωτότυπη προσθήκη που δεν τη βλέπει κανείς ακόμα σε πολλούς γάμους, αφού οι περισσότεροι επιλέγουν, αν έχουν macarons, να τα βάλουν σε κάποια πιατέλα. Στο stand, όμως, τα macarons με τα υπέροχα χρώματά τους και τη λαχταριστή υφή τους αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε το donut wall με το macaron wall για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό candy bar γάμου.

Δείτε ακόμα περισσότερες πρωτότυπες ιδέες για καλαίσθητα διακοσμητικά γάμου.