6 ιδέες για θεματικά παιδικά πάρτυ με σούπερ ήρωες

Τα παιδιά, ειδικά τα αγόρια, λατρεύουν τους σούπερ ήρωες. Σε ταινίες, στα ρούχα τους, στα αξεσουάρ τους, ακόμα και στα τετράδιά τους θέλουν να τους βλέπουν. Κάπου μέσα τους θέλουν να μοιάσουν σε αυτούς, να γίνουν δυνατοί, ατρόμητοι και ανίκητοι. Φανταστείτε, λοιπόν, πόσο θα χαρεί ένα παιδί, αν το πάρτυ γενεθλίων του είναι αφιερωμένο σε αυτούς. Αν τη σημαντικότερη μέρα του χρόνου, όταν όλοι του οι φίλοι έχουν έρθει για να τον τιμήσουν, έχει στηθεί ένα σκηνικό που παραπέμπει σε μια μαγική, μυστηριώδη και εξωπραγματική ατμόσφαιρα. Πώς θα υλοποιήσετε μια τέτοια ιδέα; Γενικά, οι ιδέες για παιδικά πάρτυ είναι πολλές, όμως τη διαφορά φέρνει το να γίνουν πράξη. Σε ένα παιδικό πάρτυ με σούπερ ήρωες μπορείτε να διαλέξετε έναν συγκεκριμένο ήρωα και να στήσετε όλη τη διακόσμηση γύρω από αυτόν ή να βάλετε στοιχεία από διάφορους, ώστε να πιάσετε τα γούστα όλων των καλεσμένων. Διαβάστε, λοιπόν, το παρακάτω άρθρο, προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα είδη πάρτυ που σας προτείνουμε από διάφορους σούπερ ήρωες και ετοιμαστείτε για μια υπέροχη μέρα παρέα με τα παιδιά!

γιρλάντα για παιδικά πάρτυ batman - νυχτερίδες

 

Γιρλάντες νυχτερίδες

Πόσο πιο εμφανής να γίνει ο Batman από το να ξεχωρίσει στη διακόσμηση του παιδικού πάρτυ με το σύμβολό του, τη νυχτερίδα; Μερικές γιρλάντες νυχτερίδες σε περίοπτη θέση θα δώσουν μια… spooky αύρα σε όλο το πάρτυ.

ειδη διακοσμησης για παιδικά παρτυ ιστος αράχνης

Ιστός αράχνης

Μήπως ο γιος σας ξετρελαίνεται με τον Spiderman? Τότε, γεμίστε το πάτωμα με πλαστικές αράχνες και έναν μεγάλο ιστό αράχνης που θα παραπέμπει φυσικά στον αγαπημένο σούπερ ήρωα.

ασπρόμαυρα κεράκια για παιδικά παρτυ

Ασπρόμαυρα κεράκια

Τη μυστηριώδη και επιβλητική ατμόσφαιρα του Gotham City θα συμπληρώσουν διάφορα είδη πάρτυ σε μαύρο χρώμα. Μαύρα μαχαίρια, πιρούνια, ποτήρια και πιατάκια για το φαγητό, ενώ για την τούρτα σας προτείνουμε να βάλετε πάνω της ασπρόμαυρα κεράκια που θα κάνουν ωραία αντίθεση.

μαχαιροπιρουνα για παιδικα παρτυ μπλε

 

κοκκιν αμαχαιροπιρουνα για παιδικα παρτυ

Μπλε και κόκκινα μαχαιροπήρουνα

Για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα αλά… Spiderman, βασιστείτε πάνω σε δύο χρώματα: το κόκκινο και το μπλε. Με αυτά μπορείτε να παίξετε σε διάφορα είδη πάρτυ, όμως ειδικά τα μαχαιροπήρουνα, αν το ένα είναι μπλε και το άλλο κόκκινο, θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά.

κουπ πατ για παιδικα παρτυ σε σχημα αστραπης

Κουπ πατ αστραπή

Μήπως ο γιος σας χαζεύει με τις ώρες τα κατορθώματα του Superman; Αν ναι, χρησιμοποιήστε την αστραπή ως κουπ πατ και φτιάξτε κουλουράκια και σοκολατάκια σε αυτό το σχήμα που θα δώσουν στο πάρτυ μια δυναμική αλλά και γλυκιά απόχρωση. Συνδυασμός υπερφυσικών δυνάμεων με τη νοστιμιά του γλυκού, τι καλύτερο;

piniata_gia_paidika_party_batman

 

Πινιάτα σούπερ ήρωας

Η πινιάτα είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα παιδικά πάρτυ, ειδικά σε παιδιά κάτω των 10 ετών. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να είχατε μια πινιάτα σούπερ ήρωα (Batman, Spiderman, Superman) ως έκπληξη για το πάρτυ; Κρεμάστε τη στο σαλόνι, ώστε να τους κοιτάζει όλους και να τους προϊδεάζει για αυτό που θα συμβεί και ύστερα φωνάξτε τους μικρούς σας καλεσμένους, για να παίξουν με την ψυχή τους, μέχρι η πινιάτα να σπάσει από το ρόπαλο κάποιου θαρραλέου. Ο σούπερ ήρωας θα τους γεμίσει όλους δωράκια!

 

 

 

Είδη πάρτυ Sweebies