Χρώματα και ιδέες για χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτυ

Αν για τους ενήλικες τα Χριστούγεννα είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου, φανταστείτε για τα παιδιά! Όλα τα παιδιά θα ήθελαν να έχουν τα γενέθλιά τους μέσα στο Δεκέμβριο ή στις αρχές Ιανουαρίου, ώστε να χαρούν μαζί με τους φίλους τους ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ που θα τους μείνει αξέχαστο και θα τα γεμίσει δώρα. Αν, λοιπόν, το παιδί σας ανήκει σε αυτή την τυχερή ομάδα εορταζόντων, μη διστάσετε να του διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ που θα το ενθουσιάσει διπλά. Θα το ευγνωμονούν όλοι του οι φίλοι, εκείνο θα πάρει ακόμα περισσότερα χριστουγεννιάτικα δώρα και εσείς θα λάμπετε με τη χαρά του γιου ή της κόρης σας και όλων των φίλων. Μάλιστα, το καλό με τα χριστουγεννιάτικα παιδικά πάρτυ είναι ότι σας δίνουν πολλές ιδέες, για να διακοσμήσετε το χώρο σας και να τον δείτε να μετατρέπεται κυριολεκτικά σε έναν γιορτινό παράδεισο χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία για το στολισμό, μιας και ήδη έχετε στολίσει το σπίτι σας με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

Χρυσό χρώμα

                Το χρυσό χρώμα μπορεί να πλαισιώσει τις καλύτερες ιδέες για παιδικά πάρτυ τα Χριστούγεννα. Η λάμψη του θα κάνει το παιδικό πάρτυ να μοιάζει με παραμύθι. Χρυσά μπαλόνια με τον αριθμό της νέας χρονιάς, χρυσά κομφετί και χρυσές γιρλάντες και φαναράκια θα προσδώσουν στο παιδικό πάρτυ μεγαλοπρέπεια. Το χρυσό, όπως και το ασημένιο χρώμα, μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με πράσινο ή κόκκινο χρώμα που θα αποτελούν τους πρωταγωνιστές, στους οποίους θα δίνεται το κάτι παραπάνω με τις μεταλλικές αποχρώσεις.

 

Ασημένιο χρώμα

                Το ασημένιο χρώμα στα είδη πάρτυ είναι εξίσου εντυπωσιακό με το χρυσό, σε πιο ψυχρούς όμως τόνους. Είναι ιδανικό για παιδικά πάρτυ με μεγαλύτερα παιδιά που επιζητούν περισσότερη ηρεμία και στυλ. Το ασημί κάνει το χώρο να μοιάζει με ένα απόκοσμο χιονισμένο τοπίο, βγαλμένο από τα παραμύθια των αδερφών Γκριμ. Είναι πολύ ξεχωριστό χρώμα και συνδυασμένο με το πράσινο φέρνει τα Χριστούγεννα της Γερμανίας και της Σκανδιναβίας στο σπίτι σας!χριστουγεννιατικο παιδικο παρτυ

 

Πράσινο χρώμα

                Χριστούγεννα χωρίς πράσινο χρώμα, χωρίς τη δροσιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου, δεν μπορούν να υπάρξουν. Το πράσινο μπορεί να βρίσκεται σε όλα τα είδη πάρτυ. Από τα πιατάκια και τα ποτήρια του τραπεζιού μέχρι την πινιάτα και την τούρτα. Μάλιστα, η πινιάτα και η τούρτα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρου θα εντυπωσιάσουν τα παιδιά, ενώ παντού μπορούν να υπάρχουν μπαλόνια foil σαν έλατα.

 

Κόκκινο χρώμα

                Το κόκκινο έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα λόγω του Άγιου Βασίλη. Τι πιο όμορφο από το να έχετε στο παιδικό πάρτυ τέτοιους σκούφους και στολές που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας αλλά και να εντάξετε το κόκκινο χρώμα παντού. Στα μπαλόνια, τα κεράκια, τα μπισκότα, τις καραμέλες, τα ζαχαρωτά, τα πιάτα, τα πιρούνια, τα honeycomb και τα pom pom. Παράλληλα, το κόκκινο χρώμα ταιριάζει εξαιρετικά με το χρυσό αλλά και το πράσινο. Ξεκινήστε, λοιπόν, από ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο με χρυσές και κόκκινες μπάλες και όλη η υπόλοιπη διακόσμηση του παιδικού πάρτυ θα στηριχθεί σε αυτό.