4 καλαίσθητες ιδέες για προσκλητήρια γάμου σε floral θέμα

Το floral αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα για γάμο και όχι άδικα. Η ομορφιά, η ζωντάνια και η φρεσκάδα των λουλουδιών είναι σίγουρα ένα υπέροχο μοτίβο, για να πλαισιώσει την καινούρια αρχή στη ζωή του ζευγαριού, και μπορεί να ντύσει αρμονικά τη διακόσμηση, τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια γάμου.

Όταν, όμως, λέμε floral, εννοούμε κάτι πολύ γενικό, καθώς υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιδέες για την υλοποίησή του. Το τι θα επιλέξετε τελικά έχει να κάνει με το γούστο σας και το στυλ που θέλετε να έχετε στον γάμο σας. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, παρακάτω τις πιο ξεχωριστές και υψηλής αισθητικής ιδέες για floral προσκλητήρια γάμου, για να βρείτε αυτή που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα.

Ρομαντικά τριαντάφυλλα

Προσκλητήρια γάμου με τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα είναι τα ιδανικά λουλούδια, αν επιθυμείτε ρομαντισμό εκείνη τη μαγική μέρα. Από τα πιο εντυπωσιακά λουλούδια, καταφέρνουν να συνδυάσουν το κλασικό με την πολυτέλεια, χωρίς όμως να γίνονται υπερβολικά ούτε κιτς. Μάλιστα, βγαίνουν και σε πολλά χρώματα, οπότε μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει με τη συνολική διακόσμηση του γάμου σας.

Ροζ, για να τονίσετε την αγάπη σας, κόκκινο για το πάθος, λευκό για την αγνότητα, μπλε για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα ή κίτρινο για τη χαρά και τον ενθουσιασμό, η επιλογή είναι δική σας. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε έναν συνδυασμό των παραπάνω και να έχετε τα πιο χρωματιστά προσκλητήρια γάμου.

Ανέμελο boho

Οι boho γάμοι είναι πολύ της μόδας και αποτελούν την ιδανική πρόταση για όμορφες καλοκαιρινές στιγμές (ξεχωριστές ιδέες για καλοκαιρινό γάμο θα βρείτε εδώ). Για να μεταφέρετε τη boho διάθεση και στα προσκλητήρια του γάμου σας, μπορείτε να επιλέξετε εκκεντρικά λουλούδια, φτερά και εξωτικά φυτά που δίνουν μια ξεχωριστή αύρα στο αποτέλεσμα. Γενικά, τα χρώματα του boho είναι γήινα, όπως καφέ και μπεζ, αλλά και πιο έντονα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο.

Σικ ελιά

Προσκλητήρια Γάμου

Η ελιά αποτελεί ένα από τα πιο elegant δέντρα και αυτό αποτυπώνεται πάντα στη διακόσμηση που την επιλέγει. Το πράσινο-γκρι χρώμα της, τα λιτά φύλλα της και η σύνδεσή της με την Ελλάδα δημιουργούν ένα σικ αποτέλεσμα που ταιριάζει με τα πάντα.

Αν επιλέξετε την ελιά ως θέμα του γάμου σας, τότε αναμφισβήτητα θα τη βάλετε και στα προσκλητήρια και αυτό μπορείτε να το κάνετε με διάφορους τρόπους. Από ασπρόμαυρα σχέδια φύλλων ελιάς που παραπέμπουν σε ένα minimal αποτέλεσμα μέχρι ιδιαίτερες πινελιές του δέντρου σε συνδυασμό με το χρυσό χρώμα, η ελιά είναι ένα θέμα χαμαιλέων που μπορείτε να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς θέλετε.

Δέντρο της ζωής

Αν η ιδέα των χρωμάτων και των ζωηρών λουλουδιών δεν σας ενθουσιάζει, τότε μπορείτε να κάνετε μια πιο συμβολική επιλογή. Πολλά προσκλητήρια γάμου έχουν ασπρόμαυρα σχέδια δέντρων και λουλουδιών, όμως ακόμα πιο όμορφο είναι να επιλέξετε ένα μοτίβο με νόημα. 

Το δέντρο της ζωής συμβολίζει την απαρχή των πάντων, την αναγέννηση και τη δύναμη της φύσης. Έτσι, μπορεί να γίνει η εικόνα που θα σηματοδοτήσει τη νέα σας αρχή και το ιδιαίτερο νόημα που έχει η αγάπη σας.