Πολιτικός γάμος σε αίθουσες δεξιώσεων

Έφτασε η στιγμή, όπου ονειρευόσασταν και τώρα ξεκινήσατε να ετοιμάζετε το δικό σας γάμο, συγχαρητήρια! Έχετε την δυνατότητα να κάνετε τον πολιτικό γάμο των ονείρων σας σε αίθουσες δεξιώσεων. Φυσικά ο γάμος θα θέλατε να είναι μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη τελετή η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα συνηθισμένα. Μπορείτε πολύ απλά και εύκολα να μετατρέψετε μία απλή τελετή σε ένα σκηνικό ξεχωριστό σαν βγαλμένο από παραμύθι.

Διαλέξτε το στυλ και το θέμα του γάμου σας

Πριν ξεκινήσετε να οργανώνετε το γάμο σας χρειάζεται να επιλέξετε το στυλ και το ύφος που θέλετε να έχει. Αυτό θα καθοριστεί από διάφορους παράγοντες. Όπως η εποχή που θα γίνει ο γάμος, η τοποθεσία, αλλά φυσικά και το τι σας εκφράζει και αγαπάτε. Επιλέξετε το ιδανικό για εσάς.

Αφήστε πίσω σας τους κρύους χώρους των δημαρχείων

Για μία ξεχωριστή γαμήλια τελετή θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τις κρύες αίθουσες των δημαρχείων. Επιλέξετε για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας μία αίθουσα εκδηλώσεων κάποιου καλαίσθητου ξενοδοχείου. Ή κάποιον άλλο χώρο ανάλογα φυσικά με την εποχή. Αν είναι άνοιξη ή καλοκαίρι μπορείτε να κάνετε την τελετή στα νότια κοντά στην θάλασσα. Όπως για παράδειγμα σε κάποιο από τα ξενοδοχεία στην Γλυφάδα ή σε κάποιον εξωτερικό χώρο με θέα την θάλασσα. Θα έχετε με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να δημιουργήσετε το σκηνικό του γάμου σας όπως ακριβώς εσείς το ονειρευτήκατε, χωρίς κανένα περιορισμό. Στην περίπτωση που θέλετε να τελέσετε τον γάμο σας σε ξενοδοχείο καλό θα ήταν να επισκεφθείτε διάφορα. Να δείτε από κοντά τους χώρους που προσφέρουν. Διαλέξτε ένα ξενοδοχείο που θα μπορείτε να έχετε αρκετές επιλογές σε αίθουσες εκδηλώσεων.

Fenix.gr - Αίθουσα Δεξιώσεων Χίος

Η δεξίωση

Η δεξίωση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι σε κάθε γάμο. Διότι στην ουσία επισφραγίζει την κοινή ζωή του νέου ζεύγους με τον πιο όμορφο τρόπο. Μουσική, φαγητό, ποτά, χορός, χαμόγελα, τούρτα όλοι θέλουν το καλύτερο, αλλά φυσικά και το πιο ξεχωριστό για εκείνους. Ξεκινώντας από την αίθουσα δεξίωσης θα πρέπει να διαλέξετε μία ευρύχωρη αίθουσα με τη δυνατότητα να καλύψει όλους σας τους καλεσμένους. Αλλά να έχει κιόλας χώρο για να μπορείτε να χορέψετε άνετα μέχρι το πρωί. Μην μείνετε σε κλασικές συνταγές μόνο και μόνο επειδή έτσι έχετε συνηθίσει. Να θυμάστε πως εκείνη η νύχτα είναι δική σας και θα πρέπει να τη ζήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε για παράδειγμα να κάνετε κάτι πολύ ξεχωριστό όπως ένα swing party ή Latin party καθώς επίσης και ένα cocktail party. Να θυμάστε πως ότι σας κάνει να χαμογελάτε εκείνη τη βραδιά και να το θυμάστε πάντα με το ίδιο χαμόγελο δεν είναι λάθος. Ακολουθείστε την καρδιά σας, αλλά φυσικά μην ξεχνάτε ποτέ και τις απόψεις των ειδικών, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν με όποιο σας πρόβλημα.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Για να είναι ο γάμος σας ξεχωριστός, αλλά και παραμυθένιος θα πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες. Ο στολισμός για παράδειγμα σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα σκηνικό εντελώς παραμυθένιο, όπως ακριβώς το ονειρεύεστε. Oι μπομπονιέρες μπορούν να είναι κάτι το εντελώς ξεχωριστό, όπως μικροί πίνακες ζωγραφικής όπου κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ. Ένα quartet εγχόρδων το οποίο θα παίζει μουσική καθώς η νύφη θα πλησιάζει το γαμπρό, σπιτική λεμονάδα αντί για αναψυκτικά η οποία θα είναι πολύ δροσερή στην περίπτωση που ο γάμος γίνει καλοκαίρι. Ιδιαίτερα φυσικά λουλούδια καθώς και κάποιες παραδοσιακές λιχουδιές θα κάνουν το γάμο σαν μία ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους καλεσμένους σας.

Fenix.gr - Δεξιώσεις - Χορός Καλεσμένων

Οι μελωδίες

Η μουσική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε φάση της ζωής μας πόσο μάλλον σε μια τέτοια στιγμή. Επιλέξτε τις μελωδίες που αγαπάτε πιο πολύ αλλά και που σας έχουν συνδέσει με τον σύντροφο σας. Διαλέξτε ένα ξεχωριστό κομμάτι ως πρώτο σας χορό και μη διστάσετε να ξεδιπλώσετε τις χορευτικές σας ικανότητες.