Οι top 7 τάσεις της μόδας στα γυναικεία γυαλιά ηλίου για το 2019

Ποια θα είναι τα σχέδια στα γυναικεία γυαλιά ηλίου που θα κυριαρχήσουν στη μόδα για το 2019; Συγκεντρώσαμε για εσάς τα πιο hot trends που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν τη χρονιά που μόλις μπήκε. Πρωτότυπα, έξω από το συνηθισμένο, ξεχωριστά γυαλιά που συνδυάζουν τάσεις από διάφορες δεκαετίες και μετατρέπουν το πρόσωπό μας σε έναν υπέροχο καμβά που θα τραβάει όλα τα βλέμματα και δεν θα περνάει απαρατήρητο από κανέναν.

Χωρίς σκελετό

Τα λιτά γυαλιά χωρίς σκελετό ή με ελάχιστα μεταλλικά στοιχεία είναι το απόλυτο must για το 2019. Όσο και αν σας φαίνονται πολύ διακριτικά και ίσως αδιάφορα αυτά τα γυαλιά, ισχύει το εντελώς αντίθετο, αφού ακριβώς με την απουσία σκελετού και τη minimal μορφή τους καταφέρνουν να δώσουν ένα πολύ ιδιαίτερο στυλ που ταιριάζει με τα πάντα.

Vintage υπερμεγέθη γυαλιά

Στον αντίποδα των γυαλιών λεπτεπίλεπτης αισθητικής έρχονται τα oversized γυναικεία γυαλιά ηλίου που έχουμε λατρέψει εδώ και κάποια χρόνια και φυσικά κάνουν την εμφάνισή τους και αυτή τη χρονιά. Αυτό που τα διαφοροποιεί φέτος είναι οι vintage και ρετρό πινελιές τους που μας γυρνούν πίσω σε περασμένες δεκαετίες, όπως άλλωστε είναι της μόδας και στα ρούχα. Θα νιώθετε σαν τις παλιές, αγαπημένες σταρ του σινεμά!
oval γυαλια

Οβάλ σκελετοί

Οι μικροί στρογγυλοί σκελετοί μας έχουν γυρίσει και αυτοί σε πιο παλιές δεκαετίες, όμως είναι ένα σχέδιο που δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα. Γι’ αυτό το λόγο, οι σχεδιαστές εισάγουν φέτος το χειμώνα τον οβάλ σκελετό που είναι μια καινούρια αλλά και πιο βολική εναλλακτική στο κλασικό στρογγυλό σχέδιο.

Τετράγωνα γυαλιά

Ακριβώς για τις γυναίκες που θέλουν να καινοτομήσουν, τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου προσθέτουν εκκεντρικότητα και φρέσκο στυλ. Για πιο απαλές γραμμές που αναδεικνύουν περισσότερα σχήματα προσώπου, θα δούμε και τα τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα γυαλιά με στρογγυλοποιημένες άκρες.

Cat-eye σχήμα

Μπορεί το cat-eye σχέδιο σκελετού να σας φαίνεται πολύ εξεζητημένο, όμως θα εκπλαγείτε από το πόσο θα ταιριάξει στο πρόσωπό σας, ειδικά αν το σχήμα του είναι στρογγυλό ή με έντονες γωνίες. Αυτό συμβαίνει επειδή τα γυαλιά με μυτερό τελείωμα στο πλάι δίνουν πλάτος στο πρόσωπο και σας βοηθούν να πετύχετε μια αρμονική και ισορροπημένη εμφάνιση με την απαραίτητη παιχνιδιάρικη διάθεση φυσικά.

Ασπρόμαυρα γυαλιά

Αν θέλετε να κάνετε μια φουτουριστική εμφάνιση με έναν όμως διαχρονικό συνδυασμό χρωμάτων επιλέξετε ασπρόμαυρα γυαλιά που θα φορεθούν πολύ τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Άσπρος σκελετός με μαύρο γυαλί ή το αντίστροφο είναι μια ασφαλής επιλογή, όμως αν θέλετε να εντυπωσιάσετε περισσότερο, τότε τολμήστε έναν δίχρωμο σκελετό.
tartarouga γυαλια

Ταρταρούγα

Έχετε βαρεθεί το μαύρο και το μπεζ στους σκελετούς των γυαλιών και θέλετε να κάνετε τη διαφορά, χωρίς όμως να φορέσετε κάτι πολύ ασυνήθιστο; Η ταρταρούγα είναι φτιαγμένη για εσάς και θα χαρείτε να μάθετε ότι είναι μία από τις βασικές τάσεις στα γυαλιά για το 2019. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα, τα ρούχα και τα στυλ και καταφέρνει να είναι ουδέτερη χωρίς όμως να είναι βαρετή.