Ανδρικές δερμάτινες τσάντες: ποιοι τύποι δέρματος θα σας βολέψουν

Ο άνδρας του σήμερα τολμάει να φορέσει διάφορα σχέδια από τσάντες που συμπληρώνουν υπέροχα το στυλ του. Οι ανδρικές δερμάτινες τσάντες αποτελούν την πιο ασφαλή επιλογή, αφού το δέρμα είναι ένα διαχρονικό υλικό που ταιριάζει με όλες τις εμφανίσεις και περιστάσεις. Χαρτοφύλακας, τσάντα-ταχυδρόμος, τσάντα-φάκελος, σακίδιο πλάτης, εκδρομική τσάντα ή τσάντα χειρός. Η λίστα με τα διάφορα σχέδια από ανδρικές δερμάτινες τσάντες είναι μεγάλη, αφού ο χώρος αυτός δεν ανήκει πλέον μόνο στις γυναίκες. Το θέμα, όμως, που ίσως να σας απασχολεί είναι ποιον τύπο δέρματος να επιλέξετε για την τσάντα σας, ώστε να μπορείτε να τη χαίρεστε ανέπαφη για πολλά χρόνια. Ο άντρας, παρόλο που έχει υιοθετήσει την τσάντα για να έχει ένα ολοκληρωμένο και μοντέρνο στυλ, δεν θα πάψει ποτέ να δίνει μεγάλη σημασία στην άνεση. Έτσι, λοιπόν, σας προτείνουμε να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τύπο του δέρματος της τσάντας που θα επιλέξετε, ώστε αυτή να ταιριάζει στις ανάγκες σας και να είναι βολική, ακριβώς όπως τη θέλετε.

Sauvage δέρμα

Ένα δέρμα που είναι ιδανικό για τις ανδρικές δερμάτινες τσάντες είναι το sauvage. Το sauvage έχει υποστεί ειδική επεξεργασία με δύο στρώματα βαφής. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το χρώμα να έχει μεγάλο βάθος και να αντέχει στην πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, είναι πολύ ανθεκτικό απέναντι στη βρωμιά και τους λεκέδες. Τι καλύτερο, λοιπόν, για έναν άντρα, ο οποίος σίγουρα δεν προσέχει την τσάντα του όσο μια γυναίκα, να ξέρει ότι αυτή θα διατηρηθεί σαν καινούρια για μεγάλο χρονικό διάστημα! Το μόνο μειονέκτημα του δέρματος sauvage είναι ότι αποτελεί μια αρκετά ακριβή επιλογή, ενώ ταυτόχρονα κάνει και διάφορους χρωματικούς κυματισμούς λόγω των δύο στρωμάτων βαφής, κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο και δεν αρέσει σε όλους.

Sauvage δερμα

Saffiano δέρμα

Το saffiano δέρμα είναι ίσως το πλέον ανθεκτικό δέρμα. Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ανάγλυφη υφή και μια επίστρωση στρώματος από κερί. Αυτό σημαίνει ότι οι δερμάτινες τσάντες saffiano είναι αρκετά προστατευμένες από τις γρατζουνιές και το νερό, ενώ καθαρίζονται εύκολα. Γι’ αυτό, πολλές ανδρικές δερμάτινες τσάντες κατασκευάζονται με αυτόν τον τύπο δέρματος.

Saffiano δερμα

Ruga δέρμα

Το δέρμα ruga είναι ένα πολύ απαλό και μαλακό δέρμα, το οποίο πετυχαίνει πολύ ικανοποιητικά το συνδυασμό πολυτέλειας και ανθεκτικότητας. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα ποιοτικά δέρματα χάρη στην εκλεπτυσμένη του όψη και την υφή του. Σίγουρα, δεν είναι τόσο ανθεκτικό όπως άλλα πιο τραχιά δέρματα, όμως αντέχει στο χρόνο και είναι μια πολύ καλή επιλογή για πολυτελείς ανδρικές δερμάτινες τσάντες, στις οποίες η άριστη κατασκευή αποτελεί ένα βασικό ζητούμενο.

Γυαλισμένο δέρμα

Το γυαλισμένο δέρμα χρησιμοποιείται κατά κόρον για τις επαγγελματικές ανδρικές δερμάτινες τσάντες, αφού χαρακτηρίζεται τόσο από άψογη ποιότητα όσο και από ανθεκτικότητα. Έχει φίνα όψη και υφή, καθαρίζεται εύκολα και ανταποκρίνεται καλά στους καθημερινούς λεκέδες. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτείται προσοχή αν πέσει κάτι πάνω του, ιδιαίτερα αν αυτό είναι υγρό. Με τα ειδικά καθαριστικά δέρματος, όμως, ο λεκές μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς να αφήσει σημάδι.