Ομορφιά

Ανδρικές κάλτσες: 5 εύκολοι κανόνες για το πώς να τις φορέσετε

Οι ανδρικές κάλτσες έχουν ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Μπορούν πανεύκολα να καταστρέψουν όλο το σύνολο. Ένα τόσο μικρό και φθηνό αξεσουάρ, αν δεν φορεθεί σωστά, μπορεί να κάνει όλο το look να δείχνει παρωχημένο ή ακόμα και γελοίο. Από την άλλη, ο κομψός άντρας φαίνεται από τις κάλτσες και αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά με μια εμφάνιση που προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Γι’ αυτό το λόγο, συγκεντρώσαμε για εσάς τους 5 χρυσούς κανόνες για το πώς να φορέσετε τις κάλτσες σας, ώστε να δείχνετε περιποιημένοι από το πρωί ως το βράδυ.

Τα ασφαλή χρώματα

Καλοί οι πειραματισμοί, αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Με επίσημο ντύσιμο και φυσικά με κοστούμι, θα πρέπει να κινείστε σε πολύ ασφαλείς επιλογές. Το γκρι παντελόνι ταιριάζει με γκρι ή ανθρακί κάλτσες, το μπλε με μπλε ή μπορντό, το καφέ με καφέ ή λαδί και το μαύρο με γκρι. Αυτοί οι σίγουροι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν και σε πιο casual εμφανίσεις, με τη διαφορά ότι σε αυτές μπορείτε να επιλέξετε και πιο τολμηρά χρώματα.

Έντονα χρώματα και μοτίβα

Δεν υπάρχει πιο γοητευτικός άντρας από αυτόν που ξέρει να κάνει αυτές τις ιδιαίτερες επιλογές που θα αναδείξουν το στυλ του. Σε οποιαδήποτε εμφάνιση που δεν περιλαμβάνει κοστούμι και γραβάτα, μπορείτε να δώσετε μια χαρούμενη πινελιά με ανδρικές κάλτσες σε μοτίβα, όπως καρό, πουά και ριγέ, ή απλώς να επιλέξετε κάποιο χρώμα πέρα από τα συνηθισμένα. Ιδιαίτερα με τζιν αλλά και chinos είναι ό,τι πρέπει, για να δείξετε ότι τολμάτε στιλιστικά. Για να είστε σίγουροι ότι η χρωματική παλέτα είναι σε αρμονία, καλό είναι ένα χρώμα από το μοτίβο να είναι ίδιο με κάποιο ρούχο σας. Για παράδειγμα, αν φοράτε πράσινο πουλόβερ, μπορεί μια ρίγα στη ριγέ κάλτσα να είναι πράσινη.

Προσοχή στα υφάσματα

Όσο, όμως, και να προσέξετε τα χρώματα, αν δεν συνδυάσετε σωστά και τα υφάσματα, θα έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό. Οι χοντρές βαμβακερές ή πετσετέ κάλτσες ταιριάζουν φυσικά μόνο με αθλητικά, ενώ το κοστούμι θέλει μεταξωτές κάλτσες. Το χειμώνα, πολύ κομψές είναι και οι μάλλινες κάλτσες που συνδυάζονται υπέροχα με μια μάλλινη ζακέτα, ενώ ιδιαίτερα απαλές και ταιριαστές με όλα τα look είναι οι κάλτσες από κασμίρ.

Μακριές κάλτσες

Οι κάλτσες πρέπει να είναι αρκετά μακριές, έτσι ώστε να καλύπτουν το μέρος του ποδιού που ξεπροβάλλει από το παντελόνι. Επίσης, πρέπει να είναι αρκετά ελαστικές, για να παραμένουν στη θέση τους και να μη σουρώνουν προς τα κάτω αντιαισθητικά.

Καινούριες κάλτσες

Οι ανδρικές κάλτσες είναι το φθηνότερο αξεσουάρ σε μια εμφάνιση. Είναι κρίμα, λοιπόν, να έχετε φροντίσει για όλα τα παραπάνω και να χαλάσετε το look επειδή οι κάλτσες σας δείχνουν παλιές και ξεθωριασμένες. Το χρώμα τους πρέπει να είναι ακριβώς όπως όταν τις αγοράσατε.

Θέλετε να βρείτε φθηνές αλλά ποιοτικές και επώνυμες ανδρικές κάλτσες; Ρίξτε μια ματιά εδώ και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις που τρέχουν όλο το χρόνο!

admin

Recent Posts

Οι συσκευασίες για τους διάφορους τύπους τροφίμων

Η συσκευασία των τροφίμων αποτελεί βασικό παράγοντα της διατήρησής τους με τέτοιο τρόπο, ώστε ο…

2 έτη ago

Τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια Welder

Αν για φέτος το καλοκαίρι θέλετε ένα εντυπωσιακό ανδρικό ρολόι που να ξεχωρίζει με τα…

2 έτη ago

Πως γίνεται ο σωστός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι; Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά!

Τα χαλιά μας τρώνε πολλή κακομεταχείρηση από τα παπούτσια μας, τα ατυχήματα με ποτά, τα…

2 έτη ago

Ποια είναι τα απαραίτητα καθαριστικά για τους χώρους δερματοστιξίας;

Στους χώρους δερματοστιξίας (τατουάζ) η τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας είναι απαραίτητη και μη…

2 έτη ago

Προβλήματα ακοής: Ποια είναι τα είδη τους & ποια η αντιμετώπισή τους

Όσο μεγαλώνουμε, αλλά και για άλλους λόγους πέραν της ηλικίας, είναι πιθανό να εμφανίσουμε απώλεια…

2 έτη ago

Συστήματα αλουμινίου: Τι να προσέξετε όταν συγκρίνετε εταιρείες κατασκευής

Δεν είναι εύκολο να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής συστημάτων αλουμινίου. Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι…

2 έτη ago