Αγορές

4 πρωτότυπα δώρα για άντρες που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι τώρα

Η αλήθεια είναι πως το να βρεις δώρα για άντρες που πραγματικά να τους αρέσουν είναι πολύ πιο δύσκολο task από ό,τι για τις γυναίκες. Κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη μακιγιάζ αποτελούν υπέροχα δώρα για μια γυναίκα, όμως με τον άντρα τι γίνεται; Πόσες μπλούζες και πουκάμισα να του αγοράσεις; Από την άλλη, τα gadget είναι αρκετά ακριβά, οπότε τι μένει; Πριν πείτε τίποτα και απελπιστείτε για άλλη μια φορά, διαβάστε παρακάτω. Η νέα τάση είναι οι άντρες να περιποιούνται τον εαυτό τους, κάτι που σημαίνει ότι τα καλλυντικά μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και μας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες δώρων που και χρήσιμα είναι και οικονομικά.

Σετ περιποίησης γενειάδας

Τα μούσια είναι must και δεν υπάρχει άντρας κάτω των 45 που δεν ενστερνίζεται τη νέα μόδα. Η γενειάδα, όμως, θέλει περιποίηση, για να δείχνει όμορφη και περιποιημένη, οπότε για τον αγαπημένο σας hipster έχετε το τέλειο δώρο. Ένα σετ περιποίησης γενειάδας που περιέχει λάδι για γένια και ξύλινη χτένα για να απλώνεται αυτό καλύτερα. Το λάδι θα θρέψει τα γένια σε βάθος αλλά θα ενυδατώσει και το δέρμα κάτω από αυτά, το οποίο συχνά υποφέρει από ξηρότητα και φαγούρα. Ειδικά αν ο στόχος είναι μια μακριά και πλούσια γενειάδα, αυτό το δώρο είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να σκεφθείτε. Μια άλλη επιλογή σε σετ που μας ταξιδεύει στην ανατολίτικη παράδοση είναι το ειδικό σαμπουάν για γένια μαζί με την αφράτη πετσέτα που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο μετά το λούσιμο ή το ξύρισμα.

Σετ ξυρίσματος

Αν, βέβαια, ψάχνετε δώρο για άντρα που δεν έχει μούσια, τότε μπορείτε να του χαρίσετε ένα ολοκληρωμένο σετ ξυρίσματος, το οποίο περιέχει σαπούνι ξυρίσματος μαζί με πινέλο και αιμοστατικό μολύβι για την άμεση αντιμετώπιση των μικρών αμυχών. Το ξύρισμα γίνεται έτσι μια ολόκληρη διαδικασία με προσεκτικά βήματα, μια ιεροτελεστία για τους παραδοσιακούς άντρες. Αν ο καλός σας προτιμάει το πιο γρήγορο ξύρισμα, τότε το κατάλληλο σετ ξυρίσματος για αυτόν αποτελείται από αφρό ή κρέμα ξυρίσματος και after shave lotion.

Αφρόλουτρο και κολόνια

Είπαμε, οι άντρες πλέον απολαμβάνουν πολλές από τις γυναικείες συνήθειες και πολύ καλά κάνουν! Ο ελκυστικός άντρας είναι με τα σύγχρονα πρότυπα αυτός που μοσχομυρίζει και έχει απαλό δέρμα, οπότε αν ξέρετε ποιο άρωμα του αρέσει γιατί να μην τον κανακέψετε με ένα αφρόλουτρο και ένα άρωμα που θα του διεγείρει τις αισθήσεις με τον καλύτερο τρόπο;

Περιποίηση προσώπου

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν φτάσει ακόμα στο σημείο να περιποιούνται το πρόσωπό τους, όπως κάνουν οι γυναίκες, όμως είναι κάποιοι που γνωρίζουν καλά πόσο απαραίτητος είναι ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση. Αν το δώρο προορίζεται, λοιπόν, για έναν τέτοιον άνδρα, τότε ένα σετ περιποίησης προσώπου που θα περιέχει καθαριστικό και κρέμα, ιδανικά για την ανδρική επιδερμίδα, είναι κάτι που σίγουρα θα εκτιμηθεί δεόντως.

admin

Recent Posts

Οι συσκευασίες για τους διάφορους τύπους τροφίμων

Η συσκευασία των τροφίμων αποτελεί βασικό παράγοντα της διατήρησής τους με τέτοιο τρόπο, ώστε ο…

2 έτη ago

Τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια Welder

Αν για φέτος το καλοκαίρι θέλετε ένα εντυπωσιακό ανδρικό ρολόι που να ξεχωρίζει με τα…

2 έτη ago

Πως γίνεται ο σωστός καθαρισμός χαλιών στο σπίτι; Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά!

Τα χαλιά μας τρώνε πολλή κακομεταχείρηση από τα παπούτσια μας, τα ατυχήματα με ποτά, τα…

2 έτη ago

Ποια είναι τα απαραίτητα καθαριστικά για τους χώρους δερματοστιξίας;

Στους χώρους δερματοστιξίας (τατουάζ) η τήρηση των κανόνων υγιεινής και καθαριότητας είναι απαραίτητη και μη…

2 έτη ago

Προβλήματα ακοής: Ποια είναι τα είδη τους & ποια η αντιμετώπισή τους

Όσο μεγαλώνουμε, αλλά και για άλλους λόγους πέραν της ηλικίας, είναι πιθανό να εμφανίσουμε απώλεια…

2 έτη ago

Συστήματα αλουμινίου: Τι να προσέξετε όταν συγκρίνετε εταιρείες κατασκευής

Δεν είναι εύκολο να επιλέξετε την κατάλληλη εταιρεία κατασκευής συστημάτων αλουμινίου. Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι…

2 έτη ago