Ρολόγια Oozoo: φορέστε τα στα χρώματα του καλοκαιριού

Τα ρολόγια Oozoo έχουν ένα χαρακτηριστικό που τα έχει κάνει τόσο αγαπητά σε άντρες και γυναίκες. Τα υπέροχα σχέδια και χρώματά τους που κάνουν τον καρπό να ξεχωρίζει και να μετατρέπει και το πιο βαρετό outfit σε μια στιλιστική πρόταση. Η ποικιλία είναι τεράστια και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Λουράκια, καντράν και δείκτες διατίθενται σε πολλά χρώματα και design, ώστε να καλύψουν κάθε γούστο. Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, τα ρολόγια Oozoo κάνουν αισθητή την παρουσία τους περισσότερο παρά ποτέ, αφού το χρώμα και η χαρούμενη διάθεση επιβάλλονται αυτή την εποχή. Ποια χρώματα, όμως, είναι αυτά που θα φορεθούν φέτος; Σπεύστε να τα αγοράσετε!

Χρώματα neon

Τα χρώματα neon, όπως το φλούο ροζ, πράσινο και γαλάζιο, είναι η νέα τάση της σεζόν αυτής στα πάντα. Από τσάντες, βερνίκια νυχιών, κοσμήματα και μπλουζάκια, τα 80’s είναι ξανά εδώ και φέρνουν την εκκεντρική διάθεσή τους παντού. Σε αυτό το πλαίσιο, τολμήστε, είτε είστε άντρας είτε γυναίκα, να φορέσετε ρολόγια Oozoo με λουράκια από καουτσούκ στα προαναφερθέντα χρώματα. Θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

ρολογια oozooΧρυσό

Το χρυσό είναι πολύ της μόδας, όμως μην πηγαίνει το μυαλό σας σε χρυσή αλυσίδα ή μπρασελέ που ίσως να μην σας φαίνονται νεανικά. Τα ρολόγια Oozoo φέρνουν μια άλλη διάσταση του χρυσού, κομψή και διακριτική, όπως ακριβώς επιτάσσει το καλοκαίρι. Με άσπρο ή μαύρο καντράν και χρυσούς δείκτες, μεταλλικά λουράκια σε ματ χρυσό καταφέρνουν να συνδυάσουν τη λάμψη με τις σικ εμφανίσεις.

Ροζ

Το απαλό ροζ, το ροζ του σάπιου μήλου και το ροζ του κουφέτου κυριαρχούν ήδη από το χειμώνα, όμως για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 προτείνονται σε πιο ανοιχτές αποχρώσεις. Στα γυναικεία ρολόγια Oozoo, λοιπόν, θα βρείτε διάφορα σχέδια και επιλογές, για να εντάξετε κι εσείς το ροζ στη ζωή σας και να είστε μέσα στη μόδα. Ροζ λουράκι καουτσούκ, ροζ καντράν με χρυσό λουράκι ή έντονα ροζ γράμματα σε σκούρο καντράν θα σας μαγέψουν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Ασημένιο

Τα μεταλλικά χρώματα είναι στη μόδα. Αν το χρυσό δεν είναι του γούστου σας, τότε μπορείτε να φορέσετε ρολόι Oozoo σε έντονες μεταλλικές ασημένιες αποχρώσεις που ταιριάζουν τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. Με σκούρες αλλά και ανοιχτές πινελιές είναι σίγουρα μια ασφαλής επιλογή, ειδικά αν το στυλ των ρούχων σας κινείται προς τα ψυχρά χρώματα, όπως το γκρι και το μπλε.

Κίτρινο

Το χρώμα του 2018 είναι το κίτρινο και αυτό έχει φανεί εδώ και αρκετούς μήνες στις πασαρέλες, στις οποίες τόσο τα ρούχα όσο και τα αξεσουάρ ήταν σε κίτρινο χρώμα. Τα ρολόγια Oozoo σας δίνουν τη δυνατότητα να φορέσετε κι εσείς αυτό το χρώμα χωρίς να σας φαίνεται δύσκολο. Σε έντονες ή πιο γήινες αποχρώσεις που πλησιάζουν προς το μπεζ ή το μουσταρδί, τα ρολόγια με λουράκι σε αυτό το χρώμα έχουν το πλεονέκτημα ότι φοριούνται άνετα και από τα δύο φύλα σε όλες τις περιστάσεις αλλά και σε όλες τις εποχές.