Ποιες είναι οι πιο συνήθεις βλάβες στα iPhone 6 – 6 Plus – 6s – 7;

Αδιαμφησβήτητα το iPhone είναι μία εξαιρετική συσκευή με πολλές δυνατότητες. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως είναι απίθανο να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα το οποίο να χρίζει επισκευής. Σε πολλές περιπτώσεις γενικότερα παρατηρούμε συσκευές που μπορεί να παρουσιάζουν συχνά πρόβλημα σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεδομένου ότι το ired διαθέτει τεχνικούς σε όλα τα καταστήματά του, είναι σε θέση να γνωρίζει τις πιο συχνές ευπάθειες που αντιμετωπίζουν οι συσκευές iPhone.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τις πιο συνήθεις βλάβες που προκύπτουν στα μοντέλα από το iPhone 6 και ύστερα.

iPhone 6 (επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6)

Το iPhone 6 αποτελεί τη συσκευή η οποία άνοιξε την επόμενη γενιά σχεδιαστικά τουλάχιστον, μετά το θρυλικό για πολλούς iPhone 5S. Το iPhone 6 όμως με τον καιρό φάνηκε να παρουσιάζει πιο συχνά σε σχέση με άλλες βλάβες, πρόβλημα στην κεραία Wi-Fi. Οι ενδείξεις του προβλήματος αφορούν την αδυναμία σύνδεσης της συσκευής σε κάποιο δίκτυο Wi-Fi, το αδύναμο σήμα, την εμφάνιση μηνύματος “No Wi-Fi” και την ξαφνική αποσύνδεσή της από το δίκτυο στο οποίο πρότινος είχε συνδεθεί. Σε μία τέτοια περίπτωση η επισκευή κεραίας Wi-Fi iPhone 6 κρίνεται απαραίτητη. Δείτε τις τιμές για την επισκευή iPhone 6!

επισκευη iphone 6

iPhone 6 Plus (επισκευή chip αφής iPhone 6 Plus)

Ο μεγάλος αδερφός του iPhone 6, το iPhone 6 Plus δηλαδή, δεν έχει τις ίδιες συνήθεις βλάβες αν και κανείς θα περίμενε το αντίθετο. Ενώ στο iPhone 6 βλέπουμε πιο συχνά να υπάρχει πρόβλημα στην κεραία Wi-Fi, το iPhone 6 Plus παρουσιάζει πιο συχνά πρόβλημα στο chip αφής. Το Chip αφής βρίσκεται πάνω στη μητρική πλακέτα, κάτι που σημαίνει πως η επισκευή θα πρέπει να γίνει από κάποιον έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό. Τα σημάδια της βλάβης έχουν να κάνουν με την εμφάνιση οριζόντιων γκρίζων και άσπρων γραμμών στην οθόνη στο ύψος που εμφανίζεται η ώρα, το σήμα κ.λπ. Σε περιπτώσεις που η συσκευή έχει στραβώσει από κάποια λάθος κίνηση του χρήστη ενδέχεται η αφή να μη λειτουργεί κάθε φορά όπως πρέπει. Η επισκευή του Chip αφής στο iPhone 6 Plus κρίνεται απαραίτητη, αφού σε διαφορετική περίπτωση η συσκευή δεν θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Δείτε τις τιμές για την επισκευή iPhone 6 Plus!

επισκευη iPhone 6 plus

iPhone 6s (αλλαγή μπαταρίας iPhone 6s)

Πρόκειται για μία εξαιρετική συσκευή, η οποία συνεχίζει να πουλάει εξίσου καλά ακόμα και μετά από δύο χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε. Ορισμένες συσκευές όμως παρουσίασαν το φαινόμενο των αναπάντεχων επανεκκινήσεων με το πρόβλημα να αποδίδεται στην μπαταρία. Μετά την αλλαγή μπαταρίας iPhone 6s, η συσκευή επανέρχεται και δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Δείτε τις τιμές για την επισκευή iPhone 6s!

επισκευη iphone 6s

iPhone 7 (επισκευή chip ήχου iPhone 7)

Το iPhone 7 θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες συσκευές της Apple την τελευταία τετραετία. Αν και φάνηκε πως δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα, υπήρξαν αρκετά κρούσματα στα οποία η συσκευή υπέφερε στο chip ήχου. Αυτό που είναι αρκετά περίεργο είναι το γεγονός πως οι ενδείξεις για το πρόβλημα ήταν πραγματικά ιδιαίτερες και αρχικά δεν “έδειχναν” το chip ήχου. Τα συμπτώματα αφορούσαν τη μη σωστή εκκίνηση της συσκευής αφού εμφανιζόταν το μήλο της Apple και η συσκευή πάγωνε σε αυτό. Μία ακόμα ένδειξη είχε να κάνει με τη μη σωστή λειτουργία της αφής σε ορισμένες περιπτώσεις. Η επισκευή chip ήχου iPhone 7, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από έμπειρο τεχνικό, αφού και πάλι “εμπλέκεται” η μητρική πλακέτα. Δείτε τις τιμές μας για την επισκευή iPhone 7.

επισκευη iPhone 7