Βραχιόλια: όλες οι τάσεις της μόδας για το χειμώνα 2018

Τα βραχιόλια αποτελούν ένα αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ και τα αξεσουάρ αποτελούν ένα απαραίτητο μέρος της εμφάνισής μας, χωρίς το οποίο δεν μπορούμε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο στυλ. Οι τάσεις της μόδας στα ρούχα, οι οποίες φάνηκαν από νωρίς στις πασαρέλες, έδειξαν ότι επανέρχονται στοιχεία προηγούμενων δεκαετιών, όπως των 80’s και 90’s, αλλά ότι κυριαρχούν και νέα στοιχεία που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα. Το ίδιο συμβαίνει και στα αξεσουάρ και ιδιαίτερα στα βραχιόλια, που μπορούν να αλλάξουν εντελώς το συνολικό μας outfit και να δώσουν στα χέρια μας έναν ξεχωριστό αέρα. Διαβάστε για τις νέες τάσεις του 2018 στα βραχιόλια και ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη!

Vintage βραχιόλια

Το vintage έχει επιστρέψει και έχει φέρει στο ντύσιμο και τα αξεσουάρ μας μία νοσταλγική διάθεση. Ξαφνικά, τα ασημένια σκαλιστά βραχιόλια της γιαγιάς από τα Γιάννενα φαντάζουν μια υπέροχη επιλογή για το Σαββατόβραδο, συνδυασμένα με δερμάτινο κολάν και γόβες. Άλλωστε, πάνω από όλες τις τάσεις που έρχονται και παρέρχονται, το mix’n’match έχει αμετάκλητα καθιερωθεί και μας καλεί να πειραματιστούμε με σύνολα που ούτε καν θα φανταζόμασταν παλαιότερα. Το παλιό μαζί με το νέο κάνουν δυο κόσμους να συνυπάρχουν και εμάς να εντυπωσιάζουμε αν τολμήσουμε την επιλογή τους.

βραχιόλιαΥπερμεγέθη βραχιόλια

Μία άλλη τάση που δεν περιορίζεται μόνο στα βραχιόλια αλλά γενικά στα αξεσουάρ είναι αυτή που θέλει ό,τι φοράμε πέραν των ρούχων μας να είναι εντυπωσιακό. Έτσι, τα μεγάλα statement βραχιόλια που καλύπτουν όλο τον καρπό είναι το απόλυτο trend. Για τους λάτρεις του minimal μπορούν τα βραχιόλια αυτά να είναι μεν υπερμεγέθη, χωρίς όμως εξεζητημένα σχέδια και πέτρες, αλλά μόνο από μέταλλο, χρυσό ή ασημένιο, ενώ για όσες τολμούν να πειραματιστούν, έντονα χρώματα, χάντρες και άλλα στοιχεία θα δώσουν αύρα σταρ στο όλο outfit.

Βραχιόλια σε μεταλλικές αποχρώσεις

Μία τάση που ξεκίνησε την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και συνεχίζεται το χειμώνα του 2018 είναι τα βραχιόλια που κυριολεκτικά λάμπουν. Οι μεταλλικές αποχρώσεις του χαλκού, του ασημιού και του χρυσού κυριαρχούν παντού, ακόμα και στα ρούχα και τα παπούτσια, και πόσο μάλλον στα κοσμήματα. Ακόμα και αν τα βραχιόλια είναι feaux, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να συνδυαστούν στιλάτα σε μια ροκ εμφάνιση.

Βραχιόλια μπράτσου

Τα βραχιόλια μπράτσου θα φορεθούν πολύ φέτος κυρίως ως μέρος βραδινών εμφανίσεων. Είτε λεπτά και διακριτικά είτε statement, είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα μαγνητίσει τα βλέμματα. Με ένα έξωμο βραδινό φόρεμα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε, για να ανεβάσετε επίπεδο το στυλ σας.

Κοκάλινα βραχιόλια

Ποιος είπε ότι τα κοκάλινα βραχιόλια είναι μόνο για την άνοιξη και το καλοκαίρι; Οι σχεδιαστές είναι κατηγορηματικοί σε αυτό και το απέδειξαν στα πρόσφατα catwalks. Κοκάλινα βραχιόλια σε όλα τα πιθανά χρώματα θα κυριαρχήσουν και το χειμώνα και θα δώσουν μια φρέσκια νότα στις βαριές και μουντές γραμμές αυτής της εποχής. Ιδανικά συνδυασμένα με μπλούζες με έντονα prints ή ακόμα και σε πιο ήσυχες επιλογές, αυτού του είδους τα βραχιόλια μας θυμίζουν την πιο funky πλευρά της ζωής.